Koppel je bank via Codabox

• Om je bank via Codabox met Billit te koppelen moet je ofwel zelf een Codabox-account hebben of over één beschikken via je boekhouder. Indien dit het geval is en je e-mailadres is gekend bij Codabox kun je een token aanvragen om de verbinding te leggen.
  • Ga hiervoor naar het submenu 'Automatiseer' onder het menu 'Bank' en klik je in het kader 'Codabox' op 'Token aanvragen'.
  • Daarna vul je de token in, vink je de checkbox aan en klik je op 'Opslaan'.
  • Je bankrekeningen zijn nu via Ponto gekoppeld met Billit. Je kunt nu:

- De stand van je rekeningen zien op je dashboard.
    - Zien of een verkoop- of aankoopfactuur betaald is.
    - Alle transacties van je bankrekeningen bekijken in het tabblad 'Bank'.

Lees de uitgebreide handleiding