Koppel je bank via Ponto

• Om je bankrekeningen te koppelen met Billit via Ponto moet je eerst een Ponto-account aan te maken en de rekeningen die je wil koppelen toe te voegen aan je Ponto-account. Een Ponto-account aanmaken kun je doen op de website van Ponto. Aan het gebruik van een Ponto-account betaal je een maandelijkse abonnementsprijs. De tarieven vind je hier.
  • Daarna ga je naar het submenu 'Automatiseer' onder het menu 'Bank' en klik je in het kader 'Ponto' op 'Configureren'.
  • In het volgende scherm klik je op 'Verbinden'. Daarna wordt je doorverwezen naar de website van Ponto, waar je opnieuw moet inloggen met je Ponto-account. Vergeet na het maken van de verbinding niet om in Ponto toestemming te verlenen aan Billit om je digitale bankafschriften door te sturen. Dit doe je door de schakelaars aan te zetten bij de rekeningnummers waarvan je de bankafschriften in Billit wil importeren.
  • Je bankrekeningen zijn nu via Ponto gekoppeld met Billit. Je kunt nu:

- De stand van je rekeningen zien op je dashboard.
    - Zien of een verkoop- of aankoopfactuur betaald is.
    - Alle transacties van je bankrekeningen bekijken in het tabblad 'Bank'.

Lees de uitgebreide help-pagina