Facturen betalen in KBC Touch

Heb je een zakelijke rekening bij KBC? Dan kun je vanaf nu Billit koppelen aan de ondernemerscockpit in KBC Touch. Dankzij de koppeling kun je in KBC Touch je openstaande facturen bekijken en betalen.

In KBC Touch:

• Heb je meerdere zakelijke rekeningen voor je onderneming in KBC Touch? Stel dan eerst de rekening van waaruit je betalingen wil doen in als voorkeursrekening.
  • Selecteer het tabblad 'Betalen' in het dashboard van KBC Touch en klik op 'Ondernemerscockpit'.
  • Selecteer de onderneming die is gekoppeld met je Billit-account in het dropdown-menu. (Opgelet: De koppeling zal enkel werken als de geselecteerde onderneming ook de onderneming is waarmee je Billit account is gekoppeld.)
  • Klik op 'Ga aan de slag met Billit'.
  • Klik in de slide-in op 'Naar Billit' en log in met je Billit-account.
  • Heb je Billit en KBC Touch al gekoppeld zonder je voorkeursrekening in te stellen? Ontkoppel dan eerst Billit in KBC Touch, stel je voorkeursrekening in en koppel opnieuw met Billit. Klik hier om te zien hoe je kunt ontkoppelen.