Koppel je bank via KBC Touch

In Billit:

• Open je bedrijfsfiche, vul je bankrekeningnummer in en klik op opslaan.
  • Naast je bankrekeningnummer verschijnt de melding 'Verbinden met KBC Touch'. Wanneer je op 'Verbinden met KBC Touch' klikt krijg je een pop-upvenster te zien om je bankrekening te verifiëren. (Krijg je deze niet te zien, klik dan op 'Verifieer' naast je bankrekeningnummer. Volg de instructies en schrijf €0,01 over met als vermelding de unieke code uit de pop-up. (Schrijf altijd over vanaf het bankrekeningnummer dat je aan Billit wil koppelen)

In KBC Touch:

• Meld je aan in KBC Touch en klik op “Profiel” (rechts bovenaan)
  • Klik op “Instellingen”
  • Klik op “Koppeling maken”
  • Selecteer de rekening(en) waarvoor je de koppeling wil maken. Kies onder “Koppeling met “ voor Billit, scrol naar beneden, aanvaard de voorwaarden, klik op “Koppelen"en teken de aanvraag

• Na de verificatie en de toestemming in KBC Touch is je bankrekening gekoppeld en worden je digitale bankafschriften (of CODA-bestanden) automatisch in Billit geïmporteerd. Billit controleert nu zelf de betalingsstatus van je facturen en kan nu automatisch herinneringen sturen naar klanten met openstaande facturen.

Bekijk de volledige handleiding.

Opgelet: dit help-artikel gaat over het automatisch importeren van CODA-bestanden in Billit, voor de KBC-koppeling om je facturen in KBC Touch te betalen, klik hier.