Koppel je bank via Billbank

• Open je bedrijfsfiche, vul je bankrekeningnummer in en klik op 'Opslaan'.
  • Indien je bankrekening via Billbank gekoppeld kan worden verschijnt naast je bankrekeningnummer de melding 'Verbinden'. Wanneer je op 'Verbinden' klikt wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je Billit een mandaat kan geven om je digitale bankafschriften bij je bank op te vragen. Volg de stappen om het mandaat te ondertekenen.
  • Wanneer je terug in Billit komt krijg je een pop-upvenster te zien om je bankrekening te verifiëren. (Krijg je deze niet te zien, klik dan op 'Verifieer' naast je bankrekeningnummer. Volg de instructies en schrijf €0,01 over met als vermelding de unieke code uit de pop-up. (Schrijf altijd over vanaf het bankrekeningnummer dat je aan Billit wil koppelen)

• Na de verificatie is je bankrekening gekoppeld en worden je digitale bankafschriften (of CODA-bestanden) automatisch in Billit geïmporteerd. Billit controleert nu zelf de betalingsstatus van je facturen en kan nu automatisch herinneringen sturen naar klanten met openstaande facturen.

Bekijk de volledige handleiding.