Banktransacties manueel importeren

Vrijwel alle banken bieden in hun internetportaal de mogelijkheid om de transacties van een bepaalde periode te exporteren (of downloaden) en op te slaan in een CSV of CODA-bestand. Dit bestand kan je eveneens opladen in Billit. Hier maak je best een afspraak met je accountant omtrent wie de bestanden gaat opladen in Billit. Indien je een CSV bestand gebruikt is het belangrijk dat de correcte Billit lay-out wordt gebruikt. Download hier een voorbeeld. Open het CSV bestand in Excel en kopieer de banktransacties in de tabel in het voorbeeld. Wijzig de structuur van de tabel niet. Nadien kan je het CSV-bestand opladen via de CODA-knop in het menu ‘Bank’.