Koppel Billit met Teamleader

Heb je al een Billit-account?

1. Ga dan in Billit naar ‘Instellingen’ en klik op het submenu ‘Integraties’.
  2. Navigeer in de lijst naar ‘Teamleader’ en klik op ‘Beschikbaar’.
  3. Nadat je op ‘Verbinden’ klikt krijg je het inlogscherm van Teamleader te zien waarop je kunt inloggen met je Teamleader-account of een Teamleader-account kunt aanmaken.

Ben je al Teamleader-klant maar heb je nog geen Billit-account?

• Klik dan op ‘Toevoegen’ in de Teamleader Marketplace of hier en maak eerst een Billit-account aan.
  • Daarna kun je in Billit de koppeling maken via ‘Instellingen’ > ‘Integraties’.