Hoe als boekhouder licenties beheren

Als boekhouder of accountant weet je waarschijnlijk al goed wat de voordelen zijn van een doorgedreven digitalisering. Door digitaal te werken, kan je kantoor alles in minder tijd én correcter verwerken. Nu steeds meer software en verbindingsprogramma’s beschikbaar zijn, kan je met de juiste keuzes dus heel wat tijd winnen.

1. Open je Admin account
  2. klik op Dossiers
  3. Klik je op de licentie van de ondernemer die je wenst te beheren.

Hoelang geldt de proefperiode?

Je kan onderaan in ieder dossier zien hoeveel dagen de proefperiode nog geldig is. Een populaire vraag van boekhouders aan de Billit klantendienst is om de proefperiode te verlengen naar 1 maand. Dit is standaard beschikbaar nu voor dossiers waar de factuur betaald wordt door hun boekhouder.

Wanneer verstuurt Billit de facturen/credit nota's?

De facturen aan ondenemers worden binnen de 24 uur verzonden. De facturen aan boekhouder worden iedere dinsdag verzonden. Credit Nota's worden binnen de 7 dagen (na goedkeuring) verzonden.

Wie kan de Billit licenties beheren?

Voor iedere onderneming is er een actieve licentie nodig, zonder licentie kan jouw klant (de ondernemer) geen gebruik maken van Billit na zijn proef periode. Vanuit het menu Dossiers, zie je per gekoppelde onderneming de licentie. Indien de ondernemer zelf de licentie betaald of via een reseller werkt dan is deze informatie niet beschikbaar.