Koppel Billit met Robaws

1. Navigeer naar de instellingen in ROBAWS > helemaal onderaan in de keuzelijst kan u ‘integraties’ terugvinden
  2. Klikt op het logo van Billit bovenaan.
  3. Druk op de schuifbalk ‘actief
  4. U wordt doorverwezen naar een login pagina van Billit. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Nu is de koppeling actief.
  5. Om (inkomende) facturen te versturen naar billit drukt u op ‘verstuur naar boekhouder’ (tekentje is een zuilencomplex) bovenaan in de actiebalk. De facturen zitten nu ook in uw Billit platform.

https://www.billit.be/nl/diensten/facturen-uit-robaws-ubl-importeren-in-billit/